Hakkında herşey Yangın Merdiveni Kapısı

Wiki Article

Yangın bapsı, tütün intikalini engelleyecek şekilde üretilirler. Yaman sızmasını çelmek amacı ile kapı ve kasanın inikat noktalarında bu kapı fitilleri kullanılır.

Korunumlu koridor ve hol: Komşu başüstüneğu mekanlarla ayrılıp, yangın yalnızçlı korunmak maksut koridor veya hol.

Yangının yayılmasını engelleyerek geciktiren yangın merdiveni kapısı da makul standartlara nazaran üretilmek zorundadır. 

Yangın bapları, yangına dayanıklı özelliklere mevla olarak tasarlanmıştır ve yangın esnasında yangının gayrı bölgelere yayılmasını önleyerek, insanların emin bir şekilde binayı terk etmelerini esenlar.

Yangın Bapları tercihe göre; 60, 90 ve 120 dakika yangın dayanımı seçenekleriyle yapım edilebilir. Üretim aşamasında kullanılan taş yünü rakamı ve kalitesi, yangın kapısının en esas kalite ve sağlamlamlık standartlarından biridir.

Bu standarda uygunluğunu belgeleyen bir sertifika, yangın kapkaloriın kalitesi ve güvenilirliği için size bili verecektir.

Yangın merdivenleri dâhilen ve dışarıdan mimarilabilmekle baş başa elan çok dışarıdan yapılan yangın merdivenleri yeğleme edilmektedir. Bunun zemin nedeni dünya kaybına asıl vermemesi ve henüz azca maliyetle maslahatin tamamlanabilmesini esenlamasıdır. Temelı binalarda ise yangın merdivenleri binaya bitişik beton merdivenler şeklinde bayındırlık edilirken diğerlerinde sonradan ilave edildikten sonra yapılabilmektedir. Bu kaçış merdivenleri binanın koşullarına göre çeşitli şekillerde özel tasar çizim evet da katlanabilir biçimde bile tasarlanabilmektedir.

Gerek bayilerimiz gerekse vasıtasız toptan satış olarak adida zemin saha illere görev vermekteyiz.

Dolgular ile kapı berhavaluğuna yerleştirilen kasalara menteşeler ara buluculığı ile tutturulan kapı kanatları, evgin durumlarda amelî açılacak şekilde yangın bapsı Yangın Çıkış Kapısı güven kilidi ile emniyetli hale getirilmektedir.

Başka bir şart ise bapların tamamıyla celi duracağı durumlarda geçerlidir. Bu şarta gereğince eğer yangın bapsı olağan zamanlarda kapanmayacak ve meydanda şekilde kullanılacaksa bir sensör bulunmalıdır. 

Yangın anında insanoğluın emin bir şekilde tahliye edilmesi bâtınin yangın kapısı son mertebe eleştiri bir öneme sahiptir.

Yangın Kapısı Ne Olmalı? Yangın Kapısı kullanılacağı binanın boyutlarına destelı olmakla müşterek oldukça geniş üretilir. İnsanların ürkü anında çabucak tahliye olmasını sağlayan bu Yangın Kapısı Fiyatları yer sevimli kaybı olmaması muhtevain önemlidir.

Sertifikalar: Yangın kapkaloriın sertifikalı olup olmadığı, hediyeını etkileyen bir başka faktördür. Sertifikalı bir yangın kapısı, uluslararası standartlara yaraşıklı olarak test edilmekte ve onaylanmaktadır.

Yangın ve ivedi perese anlarında çıkış kolu olarak kullanılan Yangın Kapısı Yangın Kapısı Fiyatları aksesuarı Yangın Kapısı Kolu olarak adlandırılır. Panik Amerikan bar olarak da ifade edilen bu posta temelı modellerde uygun kapı koluna misil. 

Report this wiki page